HITRI HIŠNI SERVIS

V podjetju DAMJAK d.o.o. , se ukvarjamo s servisiranjem, vgradnjo, obnovo in zamenjavo naprav ter opreme, s katerimi se družine in posamezniki srečujejo v svojem vsakdanjem življenju.

SOS servis

Pri nujnih popravilih stranke prosimo, da ob naročilu pripravijo sliko situacije in opis težave. Tako bomo lahko na vaš naslov prišli z vsem potrebnim orodjem in materialom, da nastalo zagato rešimo v najkrajšem možnem času.

Kakovost dela in garancija

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in z našimi poslovnimi partnerji ponujamo kvalitetno izvedeno storitev in ugodne rešitve. Prilagajamo se željam in potrebam uporabnikov. Od samega začetka poslovanja je podjetje tudi pooblaščeni serviser za Foster, SCHOCK, Rodi kuhinjske armature in korita, zaposleni pa so v preteklosti delovali kot pooblaščeni serviserji za skoraj vse znamke kuhinjskih in kopalniških blagovnih znamk v Sloveniji.

Redna vzdrževalna dela in popravila

Za redna vzdrževalna dela in popravila najprej opravimo informativni ogled. Le-ta je za naročnika brezplačen. Ob temu obisku se lahko dogovorimo o možnih rešitvah in po potrebi opravimo izmere. Strankam ponujamo tudi možnost, da naprave in potreben material kupijo preko nas. Pri temu v določenih primerih lahko ponudimo možnost, da je cena artikla za naše naročnike končna. To pomeni, da vključuje tudi dostavo, vnos, priključitev in po potrebi tudi odvoz stare naprave.

Plačilo

V podjetju DAMJAK d.o.o. smo poskrbeli, da lahko poleg gotovine ali nakazila po predračunu, naše stranke izvršijo plačilo naših opravljenih storitev in materiala tudi s plačilnimi karticami LB, Maestro, Mastercard ali VISA.

Poslovni partnerji

Jez d.o.o. https://www.jez.si/
Thermovod d.o.o. http://www.thermovod.si/
Bogart d.o.o. https://vervita.si/

Stopite v stik

Vabimo vas, da se z vašim vprašanjem obrnete na nas

Naš naslov

Pšata 27a

SI-1262 Dol pri Ljubljani

Kliknite in obiščite nas na Facebook strani- Facebook - Log In or Sign Up

Pokličite nas !

040 829 969
Pon - Pet, 8:00-17:00

Pošljite nam sporočilo